Waarom naar Balans?


✅ MASSAGE  ✅ VOETREFLEX  ✅ AROMATHERAPIE

AROMATHERAPIE

Aromatherapie betekent werken met etherische oliën. Iedere olie heeft een eigen specifieke geur en werking. Etherische oliën bestaan uit een zeer complexe samenstelling van werkbare stoffen. Deze stoffen zorgen, naast de geur, voor een specifieke werking op zowel fysiek als mentaal niveau.
Zo zijn er oliën die ontspannen, maar ook die stimulerend werken. Al naar gelang de klachten zoeken wij naar die olie, of combinatie van oliën, die het beste past bij de klachten en de persoon. Naast de specifieke olie wordt ook gekeken naar een optimale behandelingmethode. Binnen onze praktijk kan dit zijn, voetreflex en massage.
Aromatherapie kan ook thuis of op het werk toegepast worden. Dit houdt in het verdampen van oliën of het gebruik van etherische olie in baden, shampoos of lichaamsolie. Het kan een voortzetting zijn van de behandeling in de praktijk of hier geheel los van staan.

BEHANDELING

Samen met u bespreken wij kort de klachten en/of wensen. Hierna bepaalt u welke behandeling u wenst en stellen wij een persoonlijke massage-olie samen. Wij werken uitsluiten met de oliën van sjankara omdat hun producten zuiver en duurzaam gewonnen zijn.